دانلود کتاب "ما چه می خواهیم" نوشته سرور "محسن پزشکپور- پندار"

نوامبر 23, 2008

پاينده ايران

ما “چه مي خواهيم؟” كتابي از سرور محسن پزشكپور(پندار) بنيان گزار پان ايرانيسم است كه در۱۹ سالگي نوشته اند و يكي از كتاب هاي بنيادين درباره انديشه پان ايرانيسم مي باشد. هم اكنون ويرايش اينترنتي آنرا آماده كرده و خواندن آنرا به همه دوست داران پان ايرانيسم پيشنهاد مي كنم.

۳۳۹ كيلوبايت – ۴۹ رويه- PDF

دانلود يكراست          دانلود از پيوند دوم(مديا فاير)

 آموزش دانلود فایل ( از مدیا فایر)

بخش آغازين کتاب ما چه می خواهیم:

آغاز مبارزه ملی ما : 

آغاز کار نهضت ما بیشتر به پیروی از یک آرزوی قلبی بیان ناپذیر و احساس الهامی تاریخی شبیه بود تا پی ریزی و ایجاد تشکیلات اجتماعی .

احساسی هم آهنگ داشتیم و همه را با خود یار می پنداشتیم ، براهی کشیده می شدیم که از آن بی خبر بودیم و تنها احترامی آمیخته به تقدیس از آن در قلب خود میافتیم .

این احساس ما آمیختگی با تاریخ زندگی ملت ما داشت و تنها در این قسمت روشن تر و آشکار تر بوده ما ساده تر از هر مطلبی به این نکته واقف گشتیم که ایران کنونی میهن حقیقی ما نیست و ایرانیان کنونی تمام هم میهنان ما نیستند .

این دانسته ساده اولین سنگ بنای اندیشه ما گشت و تنها دریچه بود از آن احساس درونی که به زبان می آمد تنها چراغی بود که درمیان آن همه تاریکی پرتویی ضعیف داشت .

این اندیشه ساده چقدر محکم و مؤثر بود و چه نیرومند مغزها را با اندیشیدن و پی بردن راهنما گشت.

صفت دیگریکه از همان ابتدا در میان یاران خود و تؤام با این احساس میدیدیم روحیه مبارزه جو و بی گذشت ما بود .

در محیطی که سراسر ساخته دشمنان است خود را برای مبارزه هر اثر بیگانه ای آماده می دیدیم . ما پای بروی هر آنچه بود می گذاشتیم و از فراز آرمانها و آرزوهای خود بر صحنه نا باب زیست کنونی نظاره می کردیم همه مصمم یکدل و یکزبان فنای هر پلیدی را که هست خواستار بودیم .

میخواستیم و میخواهیم که آیین ایران بزرگ ما با این نظام پست ارتباطی نداشته باشد و از لجنزار کنونی نشانه ای در خود نبیند .

مبارزه ما آغاز شد با یک احساس بی شایبه ، با یک هدف سیاسی مشخص و انحراف ناپذیر و با یک روح رزمجو و بی پروا .

آنچه وظیفه خود میدانستیم این بود که باید این احساس درونی را بیان کرد ، بر آن نامی گذاشت و این فرمان تاریخ و راه سرافرازی رابا شیوه ای شایسته آرمانخواهی به همگان عرضه داشت .

ما به لزوم نهضتی قایل شدیم که منشأ حقیقی آن همان احساس بی شایبه اولیه باشد ، نهضتی که گفته های آن برای ملت ما بحکم تاریخ ما حقایقی غیر قابل انکار خواهد بود .

دیگر در مقابل یک راه اجتماعی قرار گرفته بوریم چند وظیفه خطیر و بزرگ داشتیم:

1 ـ می بایست احساس هم آهنگ ملی را به بیانی که شایسته علوم اجتماعی زمان ما باشد بیان کنیم.

2 ـ می بایست در محیط خفقان آور خود ، در مقابل مردمانی که تشنه راه اصلاح بودند و چون غریقی به هر پر کاهی توسل می جستند دست آویز محکمی بوجود آوردیم می بایست راه حقیقی را به ملت خود آشکار کنیم .

3 ـ می بایست هسته نیرومند یک دستگاه رهبری را پدید آوریم که از یک سو عامل بیداری و آگاهی ایرانیان شود و از سوی دیگر آرمانخواهان را گرد هم آورد و قدرت اجتماعی مبارزات اساسی را تشکیل دهد .

لازم بود آنچه را که به دلهای ما راه می یافت ، آنچه را که احساس می کردیم ، آنچه را که حقیقت نهضت ما بود همانگونه بی پیرایه و ساده بیان کنیم .

کتابی که اکنون در اختیار شماست ، کتاب مختصر « ماچه می خواهیم »، بدین منظور به وسیله محسن پزشکپور در پاییز 1326 نوشته شد .

هنوز تعداد نفرات ما از انگشتان یک دست تجاوز نمی کرد که گرد هم می آمدیم و این کتاب را می خواندیم این کتاب از سودای دل ما حکایت میکرد براستی آنچه بود که می خواستیم نه پیش از آن چیزی داشتیم و نه پیش از آن در این باره چیزی میدانستیم .

جنبش ما در پی ترجمه چند مرامنامه خارجی آغاز نشده بود ، تقلیدی ناشیانه از بیگانگان نبود بلکه نتیجه یک همدردی و هم آهنگی با خون و خواست ملتی بود که ما نیز جزیی از پیکر دردمند آن بودیم . جنبشی بود در سیر حیاتی ملت ما که در اعماق درون ما نیز اثری داشت و ما به سادگی این اثر را منعکس می ساختیم .

« ما چه میخواهیم » یک نوشته و یک کتاب ساده نیست بلکه تأثیر یک نظام نهانی است که در اعماق تاریخ ملت ما سیر میکند و شایسته زندگی پر افتخاریست که بر ویرانه های نظام منحط کنونی بنا خواهد شد .

بايگاني جستاري :دریافت(دانلود) کتاب ، آوا ، نما

به امید ایرانی آباد و آزاد در سایه حاکمیت ملی

پاینده ایران 

Entry Filed under: Uncategorized. .



No Comments yet Add your own

  • 1.    احمدرضا  |  نوامبر 23rd, 2008 at 6:58 ب.ظ

    ۱۹آذرماه شرافت ایرانی را در دبی به حراج خواهند گذاشت در این روز به مناسبت عید قربان ۲۸ دختر باکره ایرانی را در دبی به فروش می رسانند ۱۹ آذر ماه دختران ایرانی را به پای عرب های دبی قربانی می کنند و این همه در سایه حمایت حکومت اسلامی انجام می شود. ۲۰ تن از این دختران را از یتیم خانه ای در کریم خان تهران به دبی انتقال داده اند. سفارت ایران در ابوظبی رابط انتقال این دختران ۱۵ ساله از ایران به دبی است ۱۹ آذرماه ایرانیان ناموس پرست و غیور و شرافتمند برای دفاع از کیان ایران بزرگ و دختران نسل کوروش که در دست اشغالگران این حکومت جبار گرفتار امده ایند قیام خواهند کرد. سربازان ایران عزیز امروز لباس رزم بر تن کنید و از خشم و نفرت آکنده شوید تا دل اعراب وحشی و نوکران داخلی آن ها بلرزد و کاخ های عنکبوتیشان در هم بریزد. ۱۹ اذر را به قربانگاه دختران ایران تبدیل می کنند اگر ما نجنبیم و با فریادی از سر خشم و نفرت بانگ نیاوریم:

  • 2.    شاپور  |  نوامبر 24th, 2008 at 1:59 ب.ظ

    پاینده ایراندرود بر سرور مزدک عزیزسپاس از شما که در ارائه مطالب و به روز رسانی تارنمایتان کوشایید.

  • 3.    هومن اسکندری  |  نوامبر 26th, 2008 at 10:09 ق.ظ

    پاینده ایرانموفق باشید

Leave a comment

hidden

Some HTML allowed:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


تازه ها :

پیوندها

بایگانی‌ها