Archive for آگوست, 2012

سرور امید دهدارزاده در سلول انفرادی

 

امید دهدار‌زاده در سلول انفرادی و تحت فشار شدید به سر می‌برد. 
به گزارش «تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست» این فعال سیاسی روز دوشنبه۱۳۹۱/۰۵/۳۰ پس از ۱۰ روز بی‌خبری با همسر خود تماس تلفنی کوتاهی گرفت و خبر داد در سلول انفرادی به سر می‌برد. 
او طی این تماس تلفنی نتوانست محل نگهداری خود و نام نهاد بازداشت کننده را اعلام کند. 
همچنین بی‌حالی و ضعف شدید او در هنگام تماس تلفنی، نگرانی‌ها نسبت به وضعیت سلامت او را تشدید کرده است. 
این پان ایرانیست عرب زبان در شامگاه جمعه ۲۰/۸/۱۳۹۱ با یورش ماموران امنیتی به منزلش در اهواز وی را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.
 
دهدارزاده به علت بیماری، نیازمند استفاده منظم از دارو است. 
پیگیری‌های مکرر خانواده او برای کسب اطلاع از محل نگهداری، تحویل داروهای مورد نیاز و همچنین نام نهاد امنیتی مسئول بازداشت این فعال سیاسی، بی‌نتیجه بوده است. 
دهدارزاده از جمله فعالین پان ایرانیست در خوزستان است که تلاش‌های فراوانی در جهت مبارزه با تجزیه طلبان عرب در این استان انجام داده است. وی علاوه بر فشارهای شدید از سوی نهادهای امنیتی از سوی تجزیه طلبان هم بار‌ها تهدید جانی شده است.

 

Add comment آگوست 21st, 2012

ششمین روز بی خبری از سرور امید دهدار زاده

پان ایرانیست خوزستان : از شش روز پیش نیروهای امنیتی با یورش به خانه سرور امید دهدار زاده وی را بازداشت کرده اند و تا کنون خبری از او در دسترس نیست. سرور امید دهدار زاده از یاران عرب زبان حرب پان ایرانیست در استان خوزستان است که سال گذشته نیز بازداشت و جکم وی به تازگی صادر شده بود.

همسر وی در فیس بوک سرور امید دهدار زاده می نویسد : باید بگویم که بیماری همسرم corversi نام دارد و پرفسور بهرام امین منصور در اصفهان آن را تشخیص داده است. برای کنترل این بیماری روزانه باید دو نوع قرص و به تعداد 8 عدد مصرف نمایند که در غیر این صورت دچار حمله های شدید عصبی و تشنج خواهند شد که بیهوشی به مدت سه تا چهار ساعت را در پی خواهد داشت. متاسفانه در این پنج روز هیچگونه خبری از وی نداریم و بسیار نگران ایشان می باشیم. تمامی پیگیری های خانواده را نیز بی پاسخ گذاشته اند.

نیروهای امنیتی تا این لحظه تمام تلاش های خانواده سرور دهدار زاده را برای کسب اخباری پیرامون وی بی نتیجه گذاشته اند. همچنین در چهارمین روز بازداشت وی نیروهای لباس شخصی به خانه شخصی او مراجعت کرده و پس از تفتیش منزل وسایل شخصی وی را با خود برده اند.

 

Add comment آگوست 17th, 2012

سرور شاهین زینعلی به مرخصی آمد

زندانی سیاسی پان ایرانیست عصر روز سه شنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ به مرخصی آمد.

به گزارش تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست، شاهین زینعلی ساعاتی پیش با تودیع وثیقه ۱۵۰ میلیون تومانی و پس از بیست ماه حبس،به مدت سه روز به مرخصی آمد.

زینعلی از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران می باشد که  بر اساس حکم صادره از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیرعباسی، به دو سال حبس به جهت اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور از طریق عضویت در حزب پان ایرانیست، ۹۱ روز حبس به جهت فعالیت تبلیغی علیه نظام از طریق شرکت در تجمعات غیر قانونی منجر به اغتشاش، و مصاحبه با رسانه های بیگانه و پرداخت مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال جزای نقدی محکوم گردید.

وی که از دی ماه ۱۳۸۹ برای گذراندن دوران محکومیت خود در زندان اوین به سر می برد، در دی ماه سال گذشته به صورت ناگهانی و بدون توضیح از زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد و تا کنون در این زندان به سر می برد.

Add comment آگوست 15th, 2012

سه روز عزای عمومی برای همدردی با زلزله زدگان آذزبایجان

پان ایرانیست خوزستان : سازمان جوانان حزب پان ایرانیست با  صدور بیانیه ای ضمن تسلیت به مردم زلزله زده و  داغدیده ی آذربایجان ، سه روز عزای عمومی اعلام کرده است. همچنین حرکت شرم آور صدا و سیمای حاکمیت فرقه ای در بی تفاوتی نسبت به این حادثه را محکوم کرده است.

متن پیام سازمان ملی جوانان حزب پان ایرانیست به شرح زیر می باشد:

به نام خداوند جان و خرد

 

پاینده ایران

 

خبر جانکاه کشته و زخمی شدن هموطنان آذربایجانی مان در زیر آوار زلزله همه ی ما را داغدار و متالم کرد.

سازمان جوانان حزب پان ایرانیست این ضایعه ی ملی را به ملت بزرگ ایران و خانواده ی جانباختگان تسلیت می گوید.

اکنون زمانی دیگری فرا رسیده است که همه ی ایرانیان یکدل  و همراه دست در دست یکدیگر به یاری هموطنان داغدیده و مجروح بشتابند و اجازه ندهند که غم تنهایی و بی کسی در دل آنها راه یابد.

ماه رمضان است و اهالی منطقه مقید به احکام این دینی این ماه هستند. چه بسا  بسیاری هنوز افطار نکرده، تشنه لب به دنبال عزیزانشان در زیر آوار باشند. کمک رسانی از سرتاسر ایران مردم غم دیده را به زنده ماندن و  با مرگ جنگیدن امیدوار خواهد کرد.

 

بسیاری از مجروحین به خون نیاز دارند، ملت ایران در طول تاریخ برای پاسداری و بقای هم به راه زندگی ملی در شرایطی به مراتب سخت تر خون داده اند و از هم مراقبت کرده اند اکنون خون ایرانی می بایست برای پاسداری از زندگی هموطنانشان بجوش آید.

حزب پان ایرانیست  همه ی ایرانپرستان را برای اهدای خون و ارسال کمک های لازم و ضروری به  مجروحین و آسیب دیدگان فرا می خواند

همچنین با انتقاد جدی نسبت به عملکرد تاسف بار صدا و سیما، قصور حاصله را غیر قابل بخشش و حاکی از بی تفاوتی و ضعف بینش و احساس ملی  مسولین می داند.

 

حزب پان ایرانیست با توجه به سکوت دولت و با درک احساسات مردم و ضرورت همدردی با جان باختگان، سه روز عزای ملی اعلام می کند.

 

Add comment آگوست 13th, 2012

یادی از کوشنده راستین نهضت پان ایرانیسم ، سرور حیدر قلی(اشکان) آسترکی

نوشته سرور رضا کرمانی

سرور اشکان آسترکی، از هموطنان بختیاری و زاده ۱۳۲۷ در خوزستان بود. او از سال ۱۳۴۵ به عضویت حزب پان ایرانیست در آمد و به عنوان یک دانشجوی فعال در سازمان جوانان حزب پان ایرانیست شروع به مبارزه راستین و خستگی ناپذیر در راه آرمان های نیاخاکی کرد.

 ایشان در رشته مددکاری اجتماعی از دانشگاه تهران فارغ التحصیل و بعدها در سازمان های مربوطه مشغول به خدمت شدند. در دوران دانشجویی و خدمت سربازی که او در تهارن به سر می برد، مسول گارد حزب پان ایرانیست بود.

وی از سال ۱۳۵۲ تا ۱۳۵۴ از طرف قائم مقام رهبر حزب پان ایرانیست روانشاد شهید دکتر عاملی تهرانی (آژیر) به عنوان مسوول حزب در کردستان ایران منصوب شد. او به همراه همسرش بانو حاتمی-وی نیز از اعضای حزب پان ایرانیست بود- به شهر مهاباد نقل مکان کرده و در دنبال کردن اهداف حزب پان ایرانیست و سازماندهی تشکیلات در کردستان خدمات بسیار ارزنده ای به حزب پان ایرانیست و میهن خویش نثار نمود.

 ایشان از سال ۱۳۵۵ توسط سرور مهندس کرمانی -مسوول تشکیلات حزب پان ایرانیست در خوزستان- به سمت مسول سازمان جوانان حزب پان ایرانیست در خوزستان منسوب و در استان خوزستان مشغول به فعالیت شد. در سال های ۱۳۵۵ تا ۱۳۵۹ ضمن اینکه ریاست بهزیستی کل استان خوزستان را بر عهده داشت، به خوبی از پس وظایف و مسوولیت های حزبی بر آمد و همچنین خدمات اجتماعی و فرهنگی ارزنده ای را به عنوان مدیر کل بهزیستی استان انجام داد.

سرور اشکان همچنین در زمان انتخابات دوره نخست ریاست جمهوری ایران در سال ۱۳۵۸ رییس ستاد انتخاباتی شادروان تیمسار احمد مدنی در استان خوزستان بودند. در انتخابات یاد شده در این استان تیمسار مدنی  بیشترین رای را آورد.

از دیگر کوشش های سرور آسترکی، انتشار هفته نامه “خلیج فارس ” پس از انقلاب ۵۷ در استان خوزستان بود. هفته نامه خلیج فارس در شهرستان اهواز به صاحب امتیازی و مدیر مسولی وی، بدون وقفه منتشر و چاپ و در گستره ایران زمین پخش و توزیع می شد.

یکی از پرطرفدار ترین بخش های هفته نامه خلیج فارس سرمقاله های آن بود که از آن جمله دو  مورد زیر را کامل به خاطر دارم.

 – شاهزادگان عمامه به سر: (اشاره به محمد منتظری و نقد عملکرد ایشان به هنگام پرواز هواپیمای ایران به سوی لیبی بدون بازرسی گمرکی. که شایعات بسیاری را در آن زمان زبانزد خاص و عام شد به گونه ای که پدر ایشان وی را دیوانه خطاب کرد)

 – اینجا ایران است: آقای منتظری که شما می توانید در نماز جمعه آن اینچنین سخن بگویید که نقدی بود بر سخنان آیت الله منتظری قائم وقت رهبری که ملت ایران را امت اسلامی خطاب کرده بود.

نشریه خلیج فارس به دلیل نگاه مستقل و  انتقادی که داشت بیش از ۱۶ هفته دوام نیاورد و ماموران امنیتی جمهوری اسلامی ضمن حمله به چاپخانه و دفتر نشریه، ضمن تخریب اموال به پلمپ این دو مکان اقدام نمودند.

 همچنین سرور آسترکی پس از پیروزی انقلاب در مقابل اعمال فشارها و بسته شدن فضای اجتماعی ایران ایستادگی می کرد. از جمله می توان به قانون حجاب اجباری برای کارمندان زن در ادارات دولتی اشاره کرد که ایشان با جمع کردن کارمندان زن در سالن اجتماعات اداره بهزیستی اعلام کرده بود: ” حجاب طبق این حکم اجباری شده است ولی من نمی توانم به شما توهین کنم و بخواهم به اجبار حجاب داشته باشید. لذا این حکم را می خوانم ولی تن دادن به آن را اجبار نه، که به اختیار خودتان می گذارم.”

نهایتا دادگاه انقلاب اهواز در اوایل سال ۵۹ ضمن لغو امتیاز هفته نامه خلیج فارس، ایشان را تحت پیگرد قانونی قرار داد و با توجه به وقوع اعدامهای گروهی در بیدادگاه های جمهوری اسلامی، ایشان با وجود همسر جوان و فرزندان خردسال متواری شد.

هر چند راه خروج وی از ایران برای حفظ جانش هموار شده بود اما به دلیل وقوع حمله نظامی عراق به ایران در نیمه سال ۵۹ ترجیح داد در ایران بماند و تا سال ۶۲ همراه با خانواده مخفیانه زندگی می کرد و در نهایت هم به دلیل مشکلات ناشی از زندگی خانوادگی مخفیانه، خود را به دادگاه انقلاب اهواز معرفی که بلافاصله بازداشت شد و پس از جلسات دادرسی به دلیل خدمات ارزنده فرهنگی- اجتماعی در دوران خدمتش در بهزیستی وی را تبرئه کرده ولی از اشتغال به کلیه خدمات دولتی منع و در اصطلاح پاکسازی شد.

سرور آسترکی پس از تبرئه و آزادی از زندان و تا پایان جنگ عراق و ایران چند بار داوطلب اعزام به جبهه شد ولی به دلیل سابقه سیاسی با درخواست وی مخالفت شد.

پس از انتقال اینجانب از خوزستان به کرج ایشان یکی از سه نفر مسوولین حزب در خوزستان بودند که تا زمان مسولیت سرور دکتر میرانی در خوزستان به خوبی و شایستگی از پس مسوولیت حزبی خویش سربلند بیرون آمدند.

سرانجام سرور آسترکی پس از سال ها مبارزه در راه آرمان و باورهای خود و ملت بزرگ ایران، در حادثه مشکوک رانندگی در مسیر بروجرد به نهاوند در اسفند ماه سال ۱۳۷۳ و در سن 47 سالگی کشته شدند. وی از زمان آزادی از زندان تا آخر عمر به عنوان پیمانکار ساخت پروژه های عمرانی مشغول فعالیت بود.

خاطره ای که هیچ گاه از مراسم خاکسپاری ایشان فراموش نمی کنم اینست که:

در مراسم تشییع پیکر ایشان در اصفهان همسر گرامشان بانو حاتمی،  با صدای بلند به جمعیت حاضر می گفتند:

اشکان عزیزم رستم بختیاری ها بود.

اشکان رستم پان ایرانیست ها بود.

اشکان رستم مددکاران بود.

اشکان رستم خبرنگاران بود.

 اشکان رستم پیمانکاران بود.

روانت شاد و راهت پر رهرو باد سرور اشکان آسترکی عزیز

 

پاینده ایران

Add comment آگوست 7th, 2012


تازه ها :

پیوندها

بایگانی‌ها